Fashion & wines

Boetiek Domani werd in 1995 opgericht door zaakvoerster Brenda. Vandaag de dag staat ze nog altijd met evenveel energie in haar winkel.
Later vervulde schoondochter Saartje en dochter Nagaia het team. 

Toen zoon Ascanio in 2017 begon met het importeren van Italiaanse wijn, ontstond al snel het idee van een conceptwinkel. Het assortiment werd in de kledingwinkel verkocht. “Maar wij voelde dadelijk dat dit concept aansloeg bij de klanten” vertelt Brenda Corsi. 

Ondertussen is het assortiment aangevuld met verschillende wijnhuizen en Italiaanse delicatessen. 

Ongeveer een jaar later kreeg het nieuwe project vorm:
FASHION & WINES.

Schoondochter Saartje lachte al langer met idee “we gooien de muur eruit”, maar in 2018 werd dit werkelijkheid. Naast de huidige kledingwinkel werd een nieuwbouw opgetrokken en na voltooiing van de werken werd de muur tussen de twee zaken uitgebroken. Zo ontstond er een mooi geheel van 2 winkels én horecazaak onder 1 dak.

Zo loop je van de kledingwinkel door naar de wijnhandel en vice versa. Volg je het looppad naar achter, kan je over de glazen vloer een kijkje nemen in de wijnkelder en belandt je in het horecagedeelte.

Samen als familie, allemaal met de neus in dezelfde richting, streven wij er naar om alle klanten een unieke beleving te geven.

Bij ons kan je shoppen met advies, gezellig een glaasje drinken, genieten van een lichte lunch en jouw wijn-voorraad aanvullen. én dit allemaal onder hetzelfde dak.